KTM Duke 390, my dream motorcycle

Brothers & sisters… baca-baca motorcycledaily.com ketemu sosok KTM Duke 390 2014. Kontan saya tertarik untuk membacanya dan mengunduh gambar-gambarnya. Motor sport berbekal mesin 373.2 cc dan memiliki power hingga 43 HP ini memang menjadi motor impian saya. Apanya yang menarik..? Semuanya dari motor ini menarik. Bagi saya motor impian itu motor yang menurut saya akan pas untuk saya kendarai. Saya menyukai motor yang bisa kencang (power mumpuni), enak buat long distance touring (handling & riding position nyaman), bisa untuk jalan mulus dan jalan “gronjalan” (gak mulus), bobotnya ringan, dan tentunya cukup tampan.

111312top-i1Hal-hal itu bisa ditemukan di KTM Duke 390 ini, power 43 hp, riding position tegak, bobot 139 kg (dry), ground clearance 17 cm, tampilan jelas keren.

051013middle1Moge-moge lain kan ada yang power lbh besar, lebih kencang, lebih tampan… Betul, tetapi umum nya moge-moge lain itu memiliki bobot yg lebih besar, atau mesin lebih besar. Sudah punya Ninja 650 dan udh pernah nyicipi moge-moge yg lain juga.

051013middle2

051013middle4Sayangnya motor ini belum dijual di Indonesia melalui dealer resmi KTM. Ada adiknya yang 200 cc dg tampilan yang sama yg dijual oleh KTM Indonesia. Saya dulu sempat tertarik untuk meminang tapi gak jadi karena pengin yg lebih gede hehe…

Well…, that’s my simple dream motorcycle, you may have your own dream motorcycle, that’s allright..!!

Semua gambar di atas dan spesifikasi di bawah diambil dari motorcycledaily.com

TECHNICAL DETAILS

ENGINE

Design 1-cylinder 4-stroke engine, water-cooled
Displacement 373.2 cm³
Bore 89 mm
Stroke 60 mm
Performance 32 kW (43 hp)
Starting aid Electric starter
Transmission 6 speed, claw shifted
Engine lubrication Forced oil lubrication with 2 Eaton pumps
Primary gear ratio 30:80
Secondary gear ratio 15:45
Cooling system Liquid cooling system, continuous circulation of cooling liquid with water pump
Clutch Wet multi-disc clutch / mechanically operated
Ignition system Contactless, controlled, fully electronic ignition system with digital ignition timing adjustment

CHASSIS

Frame Tubular space frame made from steel, powder-coated
Fork WP Suspension Up Side Down
Shock absorber WP Monoshock
Suspension travel Front 150 mm
Suspension travel Rear 150 mm
Brake system Front Disc brake with four-pot brake caliper
Brake system Rear Disc brake with one-pot brake caliper, floating brake discs
Brake discs – diameter Front 300 mm
Brake discs – diameter Rear 230 mm
Chain 5/8 x 1/4” X‑Ring
Steering head angle 65°
Wheel base 1,367±15 mm
Ground clearance (unloaded) 170 mm
Seat height (unloaded) 800 mm
Total fuel tank capacity approx. 11 l
Unleaded premium fuel (95 RON)
Weight without fuel approx. 139 kg

About lexyleksono

A man from the country side of Jember - East Java, married and has one daughter. Love to travel, and to explore new things. I love motorcycles and photography. By writing in this blog simply I want to share my life journey with you all (i.e. traveling, photos, motorcycle touring, etc.). Thanks guys for visiting my blog, I hope you like it. Any comment is always welcomed. God bless you all..! Best regards, Lexy Leksono Email : lexy.leksono@yahoo.co.id or lexyleksono@gmail.com Phone : 08129668128 or 087877408314
This entry was posted in KTM Duke, Motor, Motor Sport and tagged , . Bookmark the permalink.

10 Responses to KTM Duke 390, my dream motorcycle

  1. ipanase says:

    100 jutaan asik nih

    Like

  2. dadot says:

    wah kirain si ninjo udah mencukupi semuanya 😀

    Like

  3. betha says:

    setujuh (pake h) bro… ini motor impian saya juga…
    entah kenapa belakangan saya jadi agak ilfil dengan 2 silinder.
    mudah-mudahan harga masih dibawah 2nd-nya er6..
    nengok harga malay dan spore.
    ngarep.
    🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s