Vulcan S cakep di foto, aslinya ya memang cakep..!

DSC06042abBrothers & sisters…, don’t have much activities today, so just grabbed my camera and took some shots at my Vulcan S.

DSC06047a DSC06049a

 

About lexyleksono

A man from the country side of Jember - East Java, married and has one daughter. Love to travel, and to explore new things. I love motorcycles and photography. By writing in this blog simply I want to share my life journey with you all (i.e. traveling, photos, motorcycle touring, etc.). Thanks guys for visiting my blog, I hope you like it. Any comment is always welcomed. God bless you all..! Best regards, Lexy Leksono Email : lexy.leksono@yahoo.co.id or lexyleksono@gmail.com Phone : 08129668128 or 087877408314
This entry was posted in Aksesoris motor, cruiser bike, fotografi, Kawasaki Cruiser, Kawasaki Vulcan, Motor cruiser, Motor Touring, Photography and tagged , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Vulcan S cakep di foto, aslinya ya memang cakep..!

  1. peysblog says:

    Lebih cakep aslinya 😀

    Like

  2. macantua.com says:

    Td liat dijalan daerah tasik apa ciamis ya klo ga salah. Emang meren bingits om

    http://macantua.com/2015/09/26/nih-tampak-jelas-accessories-resmi-all-new-cb150r/

    Like

  3. smartfaiz says:

    sayang ijo… kurang “outlaw” 🙂

    Like

  4. Masi tetep ngeukeuh sayah mah pengen liat vulcan s pake knalpot yg beneran cruiser ;p

    Like

  5. 250rider says:

    pingin punya juga ah…. yg warna hitam 😀
    misal fork depan ganti punya ninja 650 / er 6n dgn dual cakram bisa ga ya? pnp apa tdk ya….?
    *just curious* 🙂

    Liked by 1 person

  6. Tor says:

    mas lexy, perkenalkan saya tornanda teman mr. ibung….. beliau info ke saya ttg blog mas lexy. btw sudah ada nggak komunitas Vulcan Dijakarta . kl ada boleh gabung dong. oh ya sy tinggal di daerah Bintaro, menurut data ada sekitar 8 orang yg sudah pake Vulcan, tp saya belum ada yang kenal, mungkin mas lexy bisa ngasih info. tks

    Like

    • lexyleksono says:

      Salam kenal mas Tornanda. Iya ada bbrp pemilik vulcan yg sudah kontak saya. Kita memang blm ada komunitas nya. Mungkin perlu kumpul2 dulu yuuk, ngobrol sambil ngopi / ngeteh.

      Like

      • Tor says:

        siap ndan, bgm kl yang sdh ngontak kita hubungi kembali dan kita ngumpul di lot 9, Bintaro atau disekitarnya (Bxc Mall)…. oh ya td saya sms mas, mhn di accept no hp saya. tks

        Liked by 1 person

  7. Satriyo says:

    Salam kenal bro…saya satriyo ijin gabung kalo timnya vulcan,thx

    Like

  8. Mas Sayur says:

    Harley nya Kawasaki… 🙂

    Like

  9. arif2704 says:

    keren banget bro Lexy….

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s