Mild adventure, Cruiser, Classic, I love them all

Mana yang paling saya sukai, motor adventure, cruiser atau classic? Difficult to say, the fact is I love them all.

Vera, Kanijo & Jlitheng, three motorcycles, different types and machines

Saya menyukai mereka semua, mereka berbeda bentuk, beda kapasitas dan tipe mesin. Mereka saling melengkapi untuk memenuhi keinginan riding saya. Masing-masing memiliki karakter yg berbeda dan saya menikmati ketika mengendarai nya.

About lexyleksono

A man from the country side of Jember - East Java, married and has one daughter. Love to travel, and to explore new things. I love motorcycles and photography. By writing in this blog simply I want to share my life journey with you all (i.e. traveling, photos, motorcycle touring, etc.). Thanks guys for visiting my blog, I hope you like it. Any comment is always welcomed. God bless you all..! Best regards, Lexy Leksono Email : lexy.leksono@yahoo.co.id or lexyleksono@gmail.com Phone : 08129668128 or 087877408314
This entry was posted in Kawasaki, Kawasaki 650cc, kawasaki adventure, Kawasaki Cruiser, Kawasaki Estrella, Kawasaki retro klasik, Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Mild adventure, Cruiser, Classic, I love them all

  1. yogieza says:

    Bila harus memilih salah satu dari ketiga motor,mau milih yang mana om?

    Like

  2. Aa Ikhwan says:

    Ajib..saling melengkapi

    Liked by 1 person

    • lexyleksono says:

      Iya bro, padahal sempat pakainya cuma weekend aja hehe..

      Like

      • wijoyo1985 says:

        Berarti satu motor 3 minggu sekali kena sentuh? Hehehe.
        Saya juga pingin nambah motor adventure Om, kalau klasik nanti 5-10 tahun ke depan saja (Z900RS).

        Like

      • lexyleksono says:

        Waah…mantap itu Z900RS. Motor adventure nya apa yg mau dipinang?

        Like

      • wijoyo1985 says:

        Versys 650 😎 donkkk….
        Sudah coba touring di Bali jarak pendek 260km. Nyaman banget om, ga ada rasa capeknya. Mulai kuta, by pas ngurah ray, Ida Bagus mantra, lanjut padang bay, besakih, kintamani, bedugul, balik ke Tabanan, Denpasar, finish di Jimbaran. Bener2 one day in heaven.. Wkwk. Temen2 yg pakai motor sport lain udah pada pegel2 dan minta rest beberapa kali. Hehe… Kalau versys 650 mah gw Surabaya-Denpasar encess ga ada capeknya.. Very comfortable πŸ‘πŸ‘πŸ‘

        Liked by 1 person

      • lexyleksono says:

        Mantaap masbroπŸ˜ƒ

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s